O našem poduzeću

Poduzeće A.S.T.-PROM d.o.o. kontinuirano djeluje od 1992.godine.

Ovlašteno smo poduzeće za:
- prodaju i servisiranje vatrogasnih aparata i opreme (obavljamo popravak i vatrogasnih pumpi: Ziegler, Rosenbauer, Vatrosprem Beograd, Turboinšitut Ljubljana)

 

 

U sklopu poduzeća obavljamo usluge:

- servis i popravak svih vrsti vatrogasnih pumpi, nadogradnji te
prijenosnih pumpi

-servisiranje i popravak nadogradnje na vatrogasnim vozilima

- popravak i generalno uređenje vatrogasnih vozila

- prodaja akumulatorskih punjača PAB

- autolimarije luksuznih i gospodarskih vozila

- hidrauličko razvlačenje

- autolakiranje u termolakirnici

- iznajmljivanje komore

- restauriranje Oldtimera

- restauriranje i popravak brodova

- vršimo popravke vozila prema normama osiguravajućih kuća

U želji za bržim i kvalitetnijem napredovanjem u radu autolimarske radionice, 1997.g. poduzeće nabavlja novu termolakirnicu Blowtherm i miješanu boja Max Mayer, u kojoj od početka 2009. godine koristimo boje na vodenoj bazi. Auto radionica opremljena je dizalicama, stolom za razvlačenje automobila, docerom, spoterima, IR lampama, te svim potrebnim alatima da bi mogli brzo i kvalitetno izvršiti popravke na svim vozilima što se od nas traži.

Servis trenutno zapošljava troje radnika u stalnom radnom odnosu i nalazi se u vlasništvu svojih prostorija od 500 m2 , te parkirnog prostora preko 700 m2. Poduzeće od samih početaka surađuje sa osiguravajućim kućama na području Republike Hrvatske. Posao uvijek odradimo na zadovoljstvo oštećenog vlasnika, te do sada nije bilo primjedaba niti sa jedne strane.

Kroz višegodišnje uspješno poslovanje, posao je proširen i na vatrogasni program. Preko 20 godina uspješno surađujemo s Vatrogasnom zajednicom grada Zagreba, JVP grada Zagreba, Plivom Hrvatska d.o.o. i drugima.

Copyright © 2010 | AST-PROM d.o.o., Javorje - Prigorje Brdovečko
moj-otisak.hr | dizajn